Over Sloopmetermakelaar Addy Ruitenbeek

 

Struikhoeve Advies BV is het bedrijf van Addy Ruitenbeek. Als boerenzoon heeft hij een sterke binding met het platteland. Addy zag dat er veel onduidelijkheid bestaat over de mogelijkheden van sloopmeters. Daarom begon hij in 2014 met Struikhoeve. Als sloopmeter-makelaar is hij agrariërs graag van dienst om het maximale te halen uit die mogelijkheden. Addy weet alles van sloopmeters, agrarische bebouwing en herontwikkeling. Bovendien heeft hij een achtergrond als accountant en vermogensbeheerder. Addy zet die kennis graag voor u in.

 

Sloopmetermakelaar als roeping 

Addy beschouwt zijn werk van sloopmeter-makelaar als een soort roeping. “Van 2010 tot 2014 was ik raadslid van het CDA in Ede. Ik richtte me met name op het buitengebied en stond regelmatig boeren bij die een probleem hadden. Nadat ik was gestopt als raadslid, bleef ik advies geven aan boeren die wilden stoppen of wilden handelen in sloopmeters. Dat is namelijk best complex. Want elke situatie is anders en in elke gemeente is het weer anders geregeld.”

Advies over complexe situaties 

“Als een agrariër stopt met zijn bedrijf óf als zijn terrein van functie verandert, kan dat leiden tot complexe situaties. Bijvoorbeeld dat de ondernemer de verplichte investering niet rond krijgt om zijn stal aan te passen aan de laatste regelgeving. Dan kan hij ervoor kiezen te stoppen. Ik onderzoek dan wat hij kan doen met de sloopmeters. De ondernemer kan ervoor kiezen deze te verhandelen, bijvoorbeeld omdat de vierkante meters liggen in een gebied waar woningbouw onwenselijk is. Of dat daar niemand wil wonen. Dan kunnen we deze sloopmeters naar een ander locatie verkopen.” 

 

Een eerlijke en goede prijs voor uw sloopmeters

“Als sloopmeter-makelaar adviseer ik de agrariër over zijn sloopmeters. Ook zorg ik dat hij een eerlijke en goede prijs krijgt voor zijn sloopmeters. Besluit de agrariër zijn meters niet te verkopen, dan kan ik hem ook helpen met het herontwikkelen van de locatie van zijn bedrijf. 

 

Schakel mij in als uw sloopmeter-makelaar

Wilt u advies over uw sloopmeters? En wilt u, bij verkoop, zeker zijn van een eerlijke en goede prijs? Schakel mij dan in als uw sloopmeter-makelaar.