Advies over sloopmeters

 

De dienstverlening van Struikhoeve is drieledig: advies rondom ruimtelijke ordening, bemiddeling in onroerend goed en begeleiding bij het verhandelen van sloopmeters.

 

Advies

Hebt u vragen over de ruimtelijke ordening in uw omgeving? Struikhoeve kan u van dienst zijn bij vraagstukken op dit terrein. Daarbij zijn we gespecialiseerd in het buitengebied.

 

Overweegt u, naast een functiewisseling ook de aan- of verkoop van onroerend goed? Voor advies over het complete project kunt u terecht bij Struikhoeve. We beschikken over een uitgebreid netwerk. Vraag vrijblijvend ons advies, wij denken graag me u mee.

 

Sloopmeters en bouwrechten

Het slopen van (voormalige) agrarische opstallen kan leiden tot verhandelbare sloopmeters. Bij bepaalde hoeveelheden sloopmeters ontstaat een bouwrecht, oftewel: de mogelijkheid om een bouwkavel te realiseren op de voormalige slooplocatie. Maar dit kan niet overal; u kunt de bouwrechten dan verhandelen.

 

Rondom sloopmeters en bouwrechten zijn allerlei regelingen van kracht. Overziet u alle mogelijkheden en beperkingen? Struikhoeve kent alle regels en geeft u een advies dat op uw persoonlijke situatie is afgestemd. Ook zorgen we voor een overdracht en afhandeling volgens de geldende voorwaarden. Zo haalt u het maximale resultaat uit uw sloopmeters of bouwrechten.

 

Zoekt u sloopmeters of wilt u sloopmeters aanbieden? Dat kan op op ons platform sloopmeters.nl of neem contact op met Addy.

 

 

 

Addy Ruitenbeek

 

adviseur